ΤΡΕΧΟΝ ΦΥΛΛΟ

  • FARMA
  • ΕΛ.ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
  • ΕΛ.ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
  • ASDA

Η «Αναγέννηση» Περιστερίου -η οποία ακολουθεί τα χνάρια της νέας τεχνολογίας αλλά παραμένει προσηλωμένη και στην παραδοσιακή ενημέρωση, και κυκλοφορεί και σε έντυπη και σε ηλεκτρονική πλέον μορφή- είναι μια τοπική Εφημερίδα, που εκδίδεται στο Περιστέρι επί μια 35ετία ανελλιπώς.
 Αντικείμενό της είναι η προβολή των κοινωνικών, αθλητικών, πολιτιστικών, πολιτικών και πολλών άλλων θεμάτων. Κυκλοφορεί δε σε πολλές χιλιάδες αντίτυπα, τα οποία διανέμονται, συνδρομητικά μέσω των ΕΛ.ΤΑ., αλλά και ιδιοχείρως σε περιοχές του Περιστερίου, στις οποίες εστιάζεται περιοδικά το ειδησεογραφικό της αντικείμενο και ενδιαφέρον.
 Η «Αναγέννηση» Περιστερίου, που κυκλοφορεί σε μηνιαία βάση, είναι κυρίως συνδρομητική Εφημερίδα και η ετήσια συνδρομή είναι 10 ευρώ. Παρά το γεγονός, ότι τα ΕΛ.ΤΑ. αύξησαν από τον Αύγουστο 2011 τα ταχυδρομικά τέλη σε ένα περίπου ευρώ το φύλλο!


 Οι ενδιαφερόμενοι να εγγραφούν συνδρομητές, ώστε να παραλαμβάνουν τα έντυπα φύλλα μέσω των ΕΛ.ΤΑ.. στις διευθύνσεις της κατοικίας, ή της επαγγελματικής τους δραστηριότητας, μπορούν να επικοινωνούν:
 Στα τηλέφωνα: 210 5713545 & 210 5131213
 Στο FAX: 210 5134888.
 Στο E-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
 Στις ιστοσελίδες: www.anagenissi.gr ή www.αναγέννηση.gr


 Η συνδρομητική εγγραφή στην ηλεκτρονική Εφημερίδα θα γνωστοποιηθεί στους επισκέπτες της, μετά την ολοκλήρωση της διαμόρφωσής της, που είναι σε εξέλιξη…
 Για διαφημιστικές καταχωρήσεις και στις δύο μορφές της κυκλοφορίας της Εφημερίδας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα προαναφερθέντα τηλέφωνα και τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις της.
 Το κόστος των καταχωρήσεων, που είναι ανά εκατοστό και σύμφωνα με το κοστολόγιο διαφημίσεων που είναι κατατεθειμένο στην αρμόδια Δ.Ο.Υ., προϋποθέτει τη μεταξύ μας επικοινωνία για πληρέστερη ενημέρωση, δεδομένου, ότι οι τιμές κυμαίνονται ανάλογα:
 -Με το μέγεθος της καταχώρησης (ολοσέλιδη, ημισέλιδη, 1/4 ή 1/8 σελίδας, κάρτα κ.λπ.),
 -Ασπρόμαυρη ή έγχρωμη,
 -Μέσα σελίδες ή οπισθόφυλλο. Και,
 -Τη συχνότητα (δηλαδή σε ένα φύλλο, σε τρία ή έξι φύλλα, σε ετήσια βάση κ.λ.π.).
 Οι τιμές για τις καταχωρήσεις, στις οποίες φυσικά παρέχονται και σχετικές εκπτώσεις, προσαυξάνονται με Φ.Π.Α. και Αγγελιόσημο.
 Ευχαριστούμε για την προτίμηση και την επικοινωνία σας.


 Η εκδότρια
Αικατ. Ν. Λυμπεροπούλου

  • ΑΡΜΕΝΙΑΚΟΥ
  • ΧΑΡΑΜΗΣ
  • ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ
  • ΤΑΞΙΑΡΧΕΣ
  • HONDOS CENTER

Ειδήσεις