• WEST
  • WEST

ΓΕΓΟΝΟΤΑ - ΦΟΡΕΙΣ

  • BEKIARIS

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΦΥΛΛΑ

Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ  ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ  ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ ΕΠΙ 49 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ  ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗ www.anagenissi.gr

ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΧΟΡΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ «ΠΟΛΥΜΝΙΑ» ΣΤΗΝ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ

 Η θαυμάσια δουλειά που λαμβάνει χώρα στον Πολιτιστικό Σύλλογο Περιστερίου «Πολύμνια» δεν περιορίστηκε φέτος στις 7.9.2018 στο Άλσος.

στα στερεότυπα μοντέλα μιας κοινότυπης παράστασης.

 Το συνολικό θέαμα που παρουσίασε η «Πολύμνια» στο Θέατρο «Τέχνη στην Πέτρα» στα πλαίσια του «Πολιτιστικού Σεπτέμβρη» του Δήμου, περιλάμβανε ποιότητα, πρωτοτυπία ένα κράμα χορού και άθλησης, όπου οι συντελεστές του ανέδειξαν ταλέντο και επαγγελματικό «αέρα».

 Το κοινό χειροκρότησε θερμά όλες τις εικόνες που η υπεύθυνη του Συλλόγου και κοινοτική σύμβουλος κα Τζένη Πήττα επέλεξε, από την ελληνική παράδοση μέχρι τις ξένες κινηματογραφικές επιτυχίες.

 Η κα Τζένη Πήττα στο χαιρετισμό της ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται στο Σύλλογο τα παιδιά τους και τους δημότες που τον πλαισιώνουν στην προσπάθειά της να δώσει χορό και χαρά.

 Ευχαρίστησε τους υποστηρικτές του Συλλόγου κ.κ. Παπαγιαννάκη και Πλαστουργό και τον δ/ντή του Γ’ Γυμνασίου Περιστερίου κ. Πέτρο Κανέλλο που φιλοξενεί το Σύλλογο με πολλή αγάπη, σε αίθουσα του κτηριακού συγκροτήματος.

 Ο εκπροσωπών τον απουσιάζοντα Δήμαρχο Περιστερίου, πρόεδρος του Δημοτ. Συμβουλίου κ. Βασ. Λώλος, συνεχάρη την κα Πήττα, γιατί με την προσφορά της στον πολιτισμό, μέσα από το χορό βγάζει ασπροπρόσωπο του Δήμο και κάνει τους δημότες υπερήφανους.

 Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, οι ιερείς πατέρες Στυλιανός Ταξάκης και Σπυρίδων Καζάνης, οι αντ/ρχοι κ.κ. Μαίρη Τσιώτα Μάρκου, Παναγ. Λύκος, Αλεξ. Σταυρούλιας, Αναστ. Θεοδωράκος, οι δημοτ. σύμβουλοι κ.κ. Ξένη Κορόγιαννη, Μαρία Αεράκη, Αναστ. Καλλιάφας, Παν. Παναγιωτόπουλος, Γεωρ. Αυγουστίδης κ.ά., οι κοινοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Λουκόπουλος, Πατσιώτης, Ευαγγελίου. Ραβάνη, Λάσκαρη, Γύφτου, Αντωνόπουλος, Μορφωνιού κ.ά., εκπρόσωποι εθνικοτοπικών συλλόγων κ.κ. Κόντης, Ανδριανόπουλος, Αλεξανδράκη, Νικολοπούλου, Κοσμίδης, Παγουλάτου κ.ά., η πρόεδρος βιβλιοθηκονόμων Ελλάδος κα Αλεξανδράκη, ο επίτιμος πρόεδρος της ΚΙΠΟΔΑ κ. Κ. Παπαρρίζος, η επίτιμη πρόεδρος του Σ.Ε. Οδηγών κα Βάσω Ματκάρη, η υπεύθυνη του θεάτρου «Δόρα Στράτου» και «Αττικού Κέντρου Χορού» κα Χριστοφάκη, ο δ/νων σύμβουλος του Συλλόγου «Καρδιά» κ. Βελλής κ.ά.

 Στον Σύλλογο «Πολύμνια» λειτουργούν τμήματα παραδοσιακού, λαϊκού, μοντέρνου χορού και τμήματα ρυθμικής γυμναστικής. Τμήματα Νηπιακό, Παιδικό, Εφηβικό και Ενηλίκων. Λειτουργούν και πρωινά τμήματα. Οι εγγραφές συνεχίζονται. Τηλέφωνα επικοινωνίας 210 5777845 και 6944 450130 κα Τζένη Πήττα.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018

  • LAKIWTIS
  • LAKIWTIS
  • GAVRAS
  • PATRIARXIS
  • DIMOS
  • PERISTERI

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

  • ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ