ΤΡΕΧΟΝ ΦΥΛΛΟ

 • MASTER CLASS
 • NAUTILOS
 • NITSA
 • TATSAKIS
 • FARMA
 • ALEXANDRAKIS

Επικαιρότητα

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΦΥΛΛΟ

Ελπίδα, χαρά και αισιοδοξία προσφέρει στους Περιστεριώτες η Δημοτική Αρχή, με ένα μαγευτικό πολυποίκιλο ψυχαγωγικό πρόγραμμα με σύνθημα: «ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ πολλών ΑΣΤΕΡΩΝ»

Μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2018 το Περιστέρι θα ζει στο ρυθμό «της μαγείας, του φωτός και του ονείρου», όπως είπε ο δήμαρχος κ. Ανδρέας Παχατουρίδης στο χαιρετισμό του.

 

Προσφορά ψυχικής ανακούφισης, με ένα πρόγραμμα χαράς και αισιοδοξίας, επιφύλαξε στους Περιστεριώτες η Δημοτική Αρχή στη φετινή γιορταστική περίοδο. Το «δωρεάν» είναι μια όαση στην οικονομική κρίση και η πλούσια και πολυποίκιλη ψυχαγωγία είναι μια ένεση αντοχής για να ανταπεξέλθουν οι δημότες στο δυσβάστακτο ψυχικό βάρος που τους συνθλίβει. Έχουν πειστεί ότι έχουν μια Δημοτική Αρχή που συναισθάνεται, συμπάσχει και συμπαραστέκεται…

Το γιορτινό χαμόγελο που έδωσε ο Δήμος, με σύνθημα «ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ πολλών ΑΣΤΕΡΩΝ», στο κέντρο και τις συνοικίες της πόλης, η φωταγώγηση, τα χρώματα και οι 284 εορταστικές δράσεις, που με πολύ κόπο και μεράκι σχεδίασαν ο δήμαρχος κ. Ανδρέας Παχατουρίδης και οι συνεργάτες του, έκαναν το Περιστέρι σημείο αναφοράς για όλο το λεκανοπέδιο και όχι μόνο. Από όλα τα σημεία της Αττικής συρρέουν καθημερινά πολίτες να ψυχαγωγηθούν οι ίδιοι και κυρίως τα παιδιά τους, με το Carousel, το λούνα παρκ, τα γιορτινά τρενάκια, τη ρόδα, το εορταστικό καραβάκι, το "Σπίτι του Αϊ Βασίλη" και την ωραιότερη Φάτνη της Αττικής, χωρίς να ξοδέψουν ούτε ένα ευρώ!

Βοηθούντος και του καιρού, όλοι οι πολίτες του Περιστερίου, βγήκαν από τα σπίτια τους, για να αισθανθεί η καρδιά τους θαλπωρή, να αλλάξουν διάθεση, να ξεχάσουν για λίγο τα προβλήματα και να περάσουν τις Γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με ελπίδα, χαρούμενη διάθεση και αισιοδοξία.

Αυτά που πηγαίναμε να δούμε παλαιότερα στις Γιορτές, στην Αθήνα, στον Πειραιά και άλλες συνοικίες, ανήκουν στο παρελθόν. Ξεθώριασαν. Φέτος -έστω και με κάποια δόση υπερβολής- το Περιστέρι είναι μια «μίνι Disneylant» του λεκανοπεδίου, στο οποίο οι ετεροδημότες σπεύδουν να θαυμάσουν μια πανέμορφη πόλη, με πρωτότυπα διακοσμημένες πλατείες, στολισμένη, φωταγωγημένη απ’ άκρου σ’ άκρο, για να διασκεδάσουν, να γεμίσει το μάτι τους αστέρια, και γιατί όχι να τονώσουν και την τοπική μας αγορά, που πλεονεκτεί σε ποιότητα και τιμές.

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΕ 284 ΔΡΑΣΕΙΣ

Μικροί και μεγάλοι πολίτες από τις 8 Δεκεμβρίου 2017 μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2018 μπορούν να διασκεδάσουν δωρεάν στις 284 εορταστικές δράσεις και εκδηλώσεις, που διοργάνωσε ο Δήμος (τις καταχωρούμε σε άλλη στήλη μας). Από τις 11.00 το πρωί μέχρι τις 10:00 το βράδυ, στην Πλατεία Δημαρχείου, στην «1η Παιδική Χαρά - 9 Μούσες», στο Κινηματοθέατρο «Κ. Γαβράς» στην Κηπούπολη και στο «Θέατρο Πολιτών» στον Αγ. Ιωάννη Θεολόγο, οι παιδικές καρδιές ανεβάζουν σφυγμούς και η φαντασία τους γκρεμίζει τους τέσσερις τοίχους του δωματίου τους. Σπεύδουν σε μια συνάντηση και συμπόρευση χαράς και εκπλήξεων, που τους προσφέρουν τα ξωτικά, οι ανιματέρ, οι ζογκλέρ, οι μάγοι, οι ζαχαροπλάστες, οι σοκολατοποιοί κ.ά. Απολαμβάνουν μαζί με τους γονείς, τους παππούδες και τις γιαγιάδες τους, καραγκιόζη, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, χορευτικά και άλλες ξεχωριστές εκδηλώσεις.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της 8.12.2017 με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου από το Δήμαρχο Περιστερίου, αφού προηγήθηκε μια παρέλαση… 3Χ λάρτζ (Χαρά, Χορός, Χρώματα) με ευχές για ένα καλύτερο χρόνο. Και μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2018 το Περιστέρι θα ζει στο ρυθμό «της μαγείας, του φωτός και του ονείρου», όπως είπε ο δήμαρχος κ. Ανδρέας Παχατουρίδης στο χαιρετισμό του.

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ… ΖΗΛΕΥΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Τελικά φέτος, ακόμη και ο ουρανός… ζηλεύει το Περιστέρι, που κάθε βράδυ είναι αντίγραφό του, αλλά προς το καλύτερο!

Κοιτάς από κάτω και βλέπεις ψηλά τα αστέρια να τρεμοσβήνουν σε μαύρο φόντο, το φόντο της κρίσης. Και αν μπορέσεις να δεις από πάνω, βλέπεις τα μεγαλύτερα, τα ωραιότερα και τα πιο λαμπερά αστέρια, σε ένα φανταστικά πολύχρωμο φόντο, το φόντο του αισιόδοξου μέλλοντος. Βλέπεις μια πόλη φωτεινή, χαρούμενη, ένα «ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ πολλών ΑΣΤΕΡΩΝ»!

Δ.Λ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΦΥΛΛΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΦΥΛΛΑ

 

 • LAKIOTIS
 • EPAINOS
 • PAPADEA
 • ΧΑΡΑΜΗΣ
 • ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ
 • ΤΑΞΙΑΡΧΕΣ
 • HONDOS CENTER

Ειδήσεις