ΤΡΕΧΟΝ ΦΥΛΛΟ

  • KIAGIA

 

ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΦΥΛΛΟ

vathiotisΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» Ο ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ κ. ΓΕΩΡ. ΒΑΘΙΩΤΗΣ

 

 Την ανεξαρτητοποίησή του από την Παράταξη «Με την Κοινωνία Μπροστά» ανακοίνωσε στο δημοτικό συμβούλιο της 16.11.2016, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γεωρ. Βαθιώτης (φωτογραφία), με επιστολή του προς τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

 Ο κ. Βαθιώτης αναφέρει στην επιστολή του, μεταξύ άλλων, ότι: «Δεν μπορώ από τη μια μεριά να υπερασπίζομαι τη ηθική και την ανιδιοτέλεια μαζί με τους αλτρουιστές και ανιδιοτελείς εθελοντές καθηγητές και από τη άλλη να μετέχω σε μια παράταξη που σχολιάζεται έντονα ότι διενεργεί διαγωνισμούς φωτογραφίζοντας συγκεκριμένους προμηθευτές.

 Παραμένω δημοτικός σύμβουλος Περιστερίου, αλλά ανεξαρτητοποιούμαι από τη δημοτική παράταξη «Με την Κοινωνία Μπροστά» για λόγους ηθικής τάξης, αφού οι εξηγήσεις από την πλευρά της Διοίκησης για αυτό το σοβαρό θέμα δεν κάλυψαν μεγάλη μερίδα των συμπολιτών μας που περνούν δύσκολα σε μια οικονομική ασφυξία.

 Επειδή πίστευα ότι όσοι από τη Διοίκηση εμπλέκονται στο θέμα αυτό θα είχαν την πολιτική ευθιξία να παραιτηθούν, για το λόγο αυτό ζητώ, πρώτον, από τους εμπλεκόμενους την άμεση παραίτησή τους και όχι να ρίχνονται τα βάρη σε εργαζόμενους και δεύτερον, ανεξαρτητοποιούμαι γιατί δεν θέλω να επιμερίζομαι πολιτικές και διοικητικές ευθύνες που δεν μου αναλογούν.

 Συνεχίζω το κοινωνικό έργο και τα Κοινωνικά Φροντιστήρια που δημιούργησα εδώ και 7 χρόνια στο Περιστέρι με τους συναδέλφους καθηγητές και ζητώ την στήριξη όλων των υγιών δυνάμεων».

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΦΥΛΛΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΦΥΛΛΑ