ΤΡΕΧΟΝ ΦΥΛΛΟ

  • KIAGIA

 

ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΦΥΛΛΟ

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΝΔΡΑΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

 

 Από τους πρώτους συμπαραστάτες στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας ήταν ο Δήμος Περιστερίου, στη διάθεση των κατοίκων και της Δημοτικής της Αρχής της οποίας έθεσε προσωπικό, μηχανήματα, ρουχισμό, τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και ακόμη σχολικά είδη για τους μαθητές των σχολείων.

 Ο δήμαρχος Περιστερίου συναντήθηκε με την δήμαρχο Μάνδρας κα Ιωάννα Κριεκούκη και άλλους εκπροσώπους της δημοτικής αρχής Μάνδρας στους οποίους εξεδήλωσε τη διάθεσή του να τους εφοδιάσει με οτιδήποτε άλλο έχουν ανάγκη. Επίσης συνομίλησε με τους παθόντες από τη θεομηνία κατοίκους, τους οποίους διαβεβαίωσε για την ηθική και υλική συμπαράστασή του.

 Τον δήμαρχο Περιστερίου συνόδευαν οι αντ/ρχοι κ.κ. Παν. Λύκος, Αναστ. Θεοδωράκος και ο ανεξάρτητος δημοτ. σύμβουλος κ. Αλεξ. Πλέστης, που διακρίνονται στις φωτογραφίες μας να παραδίδουν είδη πρώτης ανάγκης στους αρμόδιους του Δήμου Μάνδρας.

 Ο Δήμος Περιστερίου επανέλαβε και δεύτερη και τρίτη φορά την αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης στους κατοίκους της Μάνδρας, από τους οποίους εισέπραξε ευχαριστίες.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΦΥΛΛΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΦΥΛΛΑ