ΤΡΕΧΟΝ ΦΥΛΛΟ

  • KIAGIA

 

ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΦΥΛΛΟ

ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΚΛΙΜΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΠΟΛΥΜΝΙΑ» ΑΝΟΙΞΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΩΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

 

 Τον κύκλο των γιορτινών εκδηλώσεων των φορέων, άνοιξε το μεσημέρι της 3.12.2017 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Περιστερίου «Πολύμνια», στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΥΒΕ, όπου οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν -και να χειροκροτήσουν θερμά- τα χορωδιακά και χορευτικά σχήματα και τις εντυπωσιακές χορογραφίες των τμημάτων: Νηπιακού, του παιδικού, του εφηβικού και ενηλίκων.

 Σε χαρούμενο γιορταστικό κλίμα με την καθοδήγηση της προέδρου του Συλλόγου κας Τζένης Πήττα τα παιδιά απέδωσαν θαυμάσια τα κάλαντα από την Ικαρία και τα χορευτικά τμήματα παρουσίασαν χορούς από τη Σάμο και την Ικαρία. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με Χριστουγεννιάτικες και Αγιοβασιλιάτικες χορογραφίες από τα χαριτωμένα μικρά παιδικά σχήματα μέχρι τα συγκροτήματα των μικρών και των μεγάλων τμημάτων του Συλλόγου (φωτογραφίες).

 Στην αρχή της εκδήλωσης η κα Τζένη Πήττα απηύθυνε ευχές και ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται στο Σύλλογο τα παιδιά τους, στον οποίο εποικοδομητικά μαθαίνουν χορό και ταυτόχρονα αθλούνται. Επίσης τους προσκεκλημένους που περιβάλλουν με πολλή αγάπη το Σύλλογο και τους δωροθέτες, που ενισχύουν πρόθυμα τη λαχειοφόρο του αγορά και κατ΄ επέκταση την οικονομική του στήριξη.

 

ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΞΙΑ ΣΤΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

 Στο τέλος του προγράμματος χαιρέτησε ο πρόεδρος του Δημοτ. Συμβουλίου Περιστερίου κ. Βασ. Λώλος (φωτογραφία), εκπροσωπών τον απουσιάζοντα στο συνέδριο της ΚΕΔΚΕ Δήμαρχο, ο οποίος επαίνεσε την προσπάθεια της κας Πήττα και του Συλλόγου, που με πολύ μεράκι, αγάπη και πάθος μαθαίνουν τα παιδιά την συνεργασία, τη τεχνική του χορού σε συνδυασμό με την άθληση και την ελληνική παράδοση.

 Τόνισε την μεγάλη συμβολή της στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου μας, που την χαρακτήρισε «προστιθέμενη αξία» και ευχήθηκε να συνεχίσει για πάρα πολλά χρόνια την προσπάθειά της την οποία με πολλή αγάπη περιβάλλει ο κόσμος του Περιστερίου.

*

 Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, οι πατέρες Σπυρίδων Καζάνης και Βασ. Λουκούμης- ιερατ. προϊστάμενοι των ι.ν. Αγ. Θεοδώρων- Αποστ. Ανδρέα και Αγ. Παύλου, οι αντ/ρχοι κ.κ. Μ. Τσιώτα Μάρκου, Π. Λύκος και Α. Θεοδωράκος, οι δημοτ. σύμβουλοι κ.κ. Ο. Σαγιάκου, Θ. Αναγνωστόπουλος, Α. Αϊβάτογλου, Χ. Δούναβης, Μ. Κακλαμάνος, Α. Καλλιάφας και Α. Πλέστης, οι κοινοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Λουκόπουλος, Δραμισιώτη, Βανικιώτης, Μορφωνιού, Αναστασοπούλου, Χριστοθανόπουλος, Καρυώτου, Δαφνομήλη, Πατσιώτης, Λάσκαρη, Ευαγγελίου, Αράπη, Γύφτου κ.ά. Επίσης ο πρόεδρος της Ένωσης Ηπειρωτών Περιστερίου κ. Κόντης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Περιστερίου κ. Δροσάκης, ο τ. πρόεδρος του Συλλόγου «Γενιά της Παράγκας» Κοσμίδης, η πρόεδρος Βιβλιοθηκονόμων Ελλάδος κα Αλεξανδράκη, η επί των δημοσίων σχέσεων του Ε.Ε.Σ. Περιστερίου κα Δαγλαρτζή, ο επίτιμος πρόεδρος της ΚΙΠΟΔΑ κ. Παπαρίζος, η π. πρόεδρος του Σώματος Ελληνίδων Οδηγών κα Ματκάρη κ.ά.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Η πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου «Πολύμνια» ευχαριστεί θερμότατα για τις μεγάλες προσφορές τους τον κ. Παπαζαφειρόπουλο της Επιχείρησης «Toi & Moi» και τα Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης για τα δώρα που δόθηκαν στα παιδιά που συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Επίσης ευχαριστεί τους Δωροθέτες: Τα καταστήματα ΖΑΜΑΝΟΣ, A/B ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, την Μαθηματικό κα ΕΥΗ ΠΟΖΟΠΑΛΙΔΗ, Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Ζ. ΔΡΑΜΙΣΙΩΤΗ, ΠΑΝ. ΚΟΥΡΤΑΛΗΣ (shop and go A/B ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ), HONDOS CENTER, SAGIAKOS SHOES, SAGIAKOS BAMBINI, SAGIAKOS STORES, BARBAROSSA τη σχεδιάστρια μόδας Σ. ΚΑΠΑΓΕΡΙΔΟΥ, το κατάστημα Π. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, την κατασκευαστική εταιρεία «FERRAL» Α. ΑΪΒΑΤΟΓΛΟΥ, JOY kids, ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ KIDS, ΚΑΡΩΝΗΣ, τα κοσμηματοπωλεία GOLDEN HOUSE, ΚΟΥΡΤΗΣ, ΜΠΑΝΤΟΥΒΑΝΗ, E'RBS time, τα καταστήματα LEATHER LAND, BYZANTINH ΠOΡΦΥΡΑ, VITRUM BY AGIANNIDOU CC, MHΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΡΟΙΚΑΪΚΗ- ΟΡΣΟΠΟΥΛΟΣ, SEPHORA, ΔΑΦΝΗΣ, ΑΘΗΝΑ ΚΑΜΑΤΣΟΥ, ΜΑΡΙΝΑ ΚΟΥΣΤΕΝΗ (AVON),BIΟΛΟΓΙΚΑ ΗΛΙΑΝΘΟΣ, TRESOR, Γ. ΞΟΥΡΓΙΑΣ, ΥΦΟΣshoes, SUECOS ανατομικά, MAKIS KOTRIS MIGATO, LIKE shoes, ΠΑΝΤΟΦΛΙΝΟ, MEXX, POSTO, ΒAMBINO, GELINO, ΦΡΑΟΥΛΙΝΟ, μεζεδοπωλεία ΠΛΑΚΙΑΣ, «ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ», ΨΗΤΟΚΑΜΩΜΑΤΑ, Καταστήματα Ι RED. GR, ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ, Κρεοπωλείο ΚΟΛΟΒΟΣ, gallery ZOUMBOULAKI, STEFF JEANS, ΦΑΡΜΑΚΗΣ, PERUCCE, HAPPENING, GALLERY BY MICHOPOULOS, BELLISIMO, SEVA luxury, PINK, ΖΙC ZAC, CABARET, PARANOIA, parex SCANDAL, INGROSSO, BRUNO VALENTI, UNITY, CROSBY FOR MEN, HERC urban, VANITY, ROSE, MISS MADAME, ONYΞ, JP John Pan, LOLLIPOP, ΥΠΟΔΗΓΜΑ, KOYΡΗΣ, 1DEKA, ΛΥΧΝΑΡΙ ,ΜΙΜΙΚA, VICKO, EL DAR, KEΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, εκκλησιαστική τέχνη ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ, βιβλιοδετικές εργασίες ΜΑΝΔΑΛΑΚΗΣ Γ, ΠΕΡΛΑ, Αθλητικά είδη NIKE, N.R.G ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, STATHATOS ATHLETICS, ZAKCRET SPORT, ΒΕΤΤΕRSPORT, BODY CLUB. Φαρμακεία Ν.ΠΙΡΡΕΤΙ&ΣΙΑ, ΑΙΚ. ΚΑΡΑΜΠΙΝΗ, XAΡ.ΚΑΡΑΘΑΝΟΥ, Ανατομικά ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ, ΛΥΓΔΑ ΑΣΠΑΣΙΑ, ΕΛΕΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ, ανθοπωλεία ANTHOLOGIA, FLOWERS, ΤΣΕΚΕΡΗ- ΜΠΟΓΙΑΤΖΗ, ΚΟΛΙΑΣ, ΣΑΚΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, κομμωτήρια ΕΛΕΝΑ, HIP HAIR, ΚΑΦΕ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, CUPPING COFFEE, ζαχαροπλαστεία AΠΟΛΛΩΝΙΟΝ, ΒΕΝΕΤΗΣ και τα αρτοποιήματα - ζαχαροπλαστεία ΠΑΤΣΗΣ.

 Ο Σύλλογος «Πολύμνια» λειτουργεί Τμήματα: Νηπιακό, παιδικό, εφηβικό, ενηλίκων, στα οποία διδάσκονται ρυθμική γυμναστική, παραδοσιακοί, λαϊκοί και μοντέρνοι χοροί.

Τηλ. επικοινωνίας 210 5777845 και 6944450130.

 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΦΥΛΛΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΦΥΛΛΑ