Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 28 Νοέμβριος 2013 12:37

ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΣΤΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ

Γράφτηκε από 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΣΤΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ

Χιλιάδες Περιστεριώτες, κάθε ηλικίας, μικροί και μεγάλοι, για έναν ολόκληρο μήνα απόλαυσαν δωρεάν τις δεκάδες φετινές συναυλίες, θεατρικές - μουσικοχορευτικές παραστάσεις, θέατρο σκιών και κινηματογραφικές βραδιές στο Άλσος της πόλης μας, στα πλαίσια των θεσμοθετημένων εκδηλώσεων «Πολιτιστικός Σεπτέμβρης 2013» του Δήμου Περιστερίου.

Η θερμή ανταπόκριση του κοινού ξεπέρασε κάθε προηγούμενη, δικαιώνοντας την προσπάθεια του Δήμου Περιστερίου σ’ αυτήν τη δύσκολη εποχή της οικονομικής κρίσης, αναδεικνύοντας και το γεγονός ότι ο πολιτισμός είναι αναγκαίο αγαθό για όλους και πρέπει να προσφέρεται απλόχερα.

Η αντ/ρχος Πολιτισμού κα Μαίρη Τσιώτα – Μάρκου, κάνοντας τον απολογισμό των εκδηλώσεων, τόνισε ότι: «Ο Πολιτισμός ήταν και είναι για την Δημοτική Αρχή βασική προτεραιότητα. Και τούτο γιατί πιστεύουμε σε ένα καλύτερο αύριο. Η πόλη μας έχει πολλούς και δυναμικούς πολιτιστικούς φορείς. Είμαστε όλοι αποφασισμένοι να διατηρήσουμε και να αναπτύξουμε πολιτιστικές δράσεις που θα ενισχύσουν τις αξίες της κοινωνίας μας».

Αξιοσημείωτη ήταν η ποικιλία των φετινών εκδηλώσεων, που κάλυψαν και ψυχαγώγησαν δωρεάν όλες τις ηλικίες των Περιστεριωτών, κάτι που φάνηκε από τη μεγάλη ανταπόκριση και την αθρόα προσέλευση.

Για πρώτη φορά, τα Περιστεριωτόπουλα απόλαυσαν δωρεάν παιδικό κινηματογράφο με τις καλύτερες ταινίες (μεταγλωττισμένες στα ελληνικά), που πρόσφερε ο Δήμος Περιστερίου. Τα παιδικά γέλια αντήχησαν ζωηρά στις πλατείες Γιαννάκου (Ανθούπολη), Ποιητών (Αγ. Ιωάννης Θεολόγος), Πελοπίδα & Πλουτάρχου (Ν. Ζωή), Τζων Κέννεντυ & Πάρνηθος (Λόφος Αξ/κών) και Δημοκρατίας (Δημαρχείου).

Σημειώνεται ότι ο νέος χρόνος για τον Δήμο Περιστερίου έχει μεγάλη ιστορική σημασία, καθώς συμπληρώνονται 80 χρόνια από την ίδρυσή του (18.1.1934) και θα εορταστεί ανάλογα με ξεχωριστές εκδηλώσεις και αφιερώματα.

 Παραθέτουμε φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις:

1.Παραδοσιακά σχήματα και τραγούδια από όλη την Ελλάδα (από Θράκη μέχρι Κρήτη), 2.Από την εκδήλωση του Συλλόγου Μεσσηνίων, 3.Από την εμφάνιση του συγκροτήματος «Zumba fitness», 4.Από τη συναυλία «Του τόπου μας τα τραγούδια», 5.Ο δήμαρχος κ. Ανδρέας Παχατουρίδης πλαισιωμένος από τα μέλη του συγκροτήματος «Μπελάδες»,6 & 7. Από την εκδήλωση «Όλη μέρα μια γιορτή», 8.Από τη συνάντηση Δημοτικών Φιλαρμονικών, 9. Θεατρική παράσταση «Ο Αρλεκίνος στη χώρα της πείνας», 10. Παράσταση Καραγκιόζη, 11. Θεατρική παράσταση «Προμηθέας Δεσμώτης», 12. Προβολή παιδικών ταινιών, 13. Μεσόγειος: Η θάλασσα της μουσικής».

Διαβάστηκε 972 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 02 Δεκέμβριος 2013 14:28
alexandros

Τελευταία άρθρα από τον/την alexandros

Σχετικά άρθρα (βάσει ετικέτας)