ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
Γράφτηκε από alexandrosΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
Με αφορμή την ανακοίνωση της ψήφισης των νέων μέτρων (που τελειωμό δεν έχουν) και τις ανακοινώσεις όλων των συνδικαλιστικών φορέων της χώρας, για την αντίθεση και διαμαρτυρίας τους, ο Εμπορικός Σύλλογος Περιστερίου αποφάσισε την συμμετοχή του στην 48ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ 6 και 7 Νοεμβρίου και καλεί ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους επαγγελματίες του Περιστερίου, να κατεβάσουν ρολά και να ενωθούν στις κινητοποιήσεις με όλο τον κόσμο που αγωνίζεται και παλεύει κατά της εξαθλίωσης και τρομοκρατίας που ασκείται σε κάθε έναν από εμάς.
Επίσης ενημερώνει και καλεί όλους τους Εμπορικούς κλάδους αλλά και όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και συνδικαλιστικούς φορείς καθώς και την τοπική αυτοδιοίκηση, τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους γονείς και όλους τους συμπολίτες μας, στις συγκεντρώσεις που θα κάνει το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου, στο Δημαρχείο (Εθν. Αντιστάσεως και Καραθεοδωρή) την ΤΡΙΤΗ 06-11-2012 στις 09.00π.μ.,την ΤΡΙΤΗ 06-11-2012 στις 17.00μ.μ. και την ΤΕΤΑΡΤΗ 07-11-2012 στις 09.00π.μ.
Συνάδελφοι και συμπολίτες ας ενώσουμε τις δυνάμεις και τις φωνές μας για να δηλώσουμε,
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ...
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ «ΣΩΤΗΡΙΑ»...
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ...
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ...ΩΣ ΕΔΩ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΑΡΙΟΣ ΣΙΜΟΣ
Τελευταία άρθρα από τον/την alexandros
- ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ «Η ΑΝΟΙΞΗ ΜΑΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑ!» ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ (23.5.2026)
- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΚΑΙ ΙΟΥΝΙΟ
- Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΕΚΘΕΣΗ «ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΚΗΠΟΣ» ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΑΠΟ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΩΣ 17 ΜΑΪΟΥ 2026
- ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΕΓΚΑΙΝΙΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΜΑΪΟΥ 2026
- ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ «ΓΕΡΑ ΟΣΤΑ, ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ!», ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΣΤΕΡΟΠΟΡΩΣΗΣ
















