Τον Απρίλιο οι Σταθμοί Μετρό στο Περιστέρι
Γράφτηκε από Administrator
Τον Απρίλιο οι Σταθμοί Μετρό στο Περιστέρι
Α. Παχατουρίδης: «Μακάρι οι εξαγγελίες να ταυτιστούν με πράξεις»
ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2013 ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΥΠ. ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
Μια σειρά εξαγγελιών έκανε στις 2.9.2012 ο υπ. Ανάπτυξης, Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων κ. Κωστής Χατζηδάκης, μεταξύ των οποίων, ότι οι δύο Σταθμοί Μετρό «Περιστέρι» και «Ανθούπολη», θα λειτουργήσουν τον Απρίλιο του 2013.
Όπως είναι γνωστό οι δύο Σταθμοί είναι έτοιμοι κατά 100% στο κατασκευαστικό τους μέρος και απομένει η τοποθέτηση των συστημάτων ηλεκτρονικής σηματοδότησης από τη Siemens, που μετά την υπογραφή της σχετικής συμφωνίας, οι εργασίες έχουν ξεκινήσει και θα ολοκληρωθούν στο χρονοδιάγραμμα που καθόρισε ο κ. Υπουργός.
ΑΝΑΣΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
Για το θέμα αυτό ρωτήσαμε τον δήμαρχο Περιστερίου κ. Ανδρέα Παχατουρίδη, ο οποίος μας είπε:
«Κατά καιρούς ακούμε εξαγγελίες για λειτουργία των Σταθμών και ελπίζω τα λόγια του κ. Υπουργού να γίνουν πράξη, γιατί εδώ και πολλά χρόνια έχουμε ακούσει λόγια που δεν ταυτίζονται με πράξεις.
Η λειτουργία των δύο Σταθμών του Μετρό θα είναι μια προστιθέμενη αξία για την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας, που έχει υποβαθμιστεί λόγω της οικονομικής κατάστασης.
Εκείνο που θέλω να διαβεβαιώσω τους συμπολίτες μου είναι, ότι οι Σταθμοί είναι πανέτοιμοι κατασκευαστικά και απομένει να ολοκληρωθεί το σύστημα ηλεκτρονικής σηματοδότησης από τη Siemens. Αν δεν λειτουργήσουν οι Σταθμοί τον Απρίλιο, το πολύ- πολύ αυτό να γίνει το Μάιο ή τον Ιούνιο του 2013, οπότε ο Δήμος Περιστερίου, μετά το Δήμο Αθηναίων, θα διαθέτει τρεις Σταθμούς Μετρό και οι Περιστεριώτες, που βιώνουν μια δυσβάστακτη οικονομική κατάσταση, θα πάρουν έστω μια ανάσα συγκοινωνιακής εξυπηρέτησης».
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
Τελευταία άρθρα από τον/την Administrator
- Test
- ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΟΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝ. ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ κ. ΜΙΛΤ. ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ ΜΕ ΤΟΝ «ΜΕΓΑΛΟΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ ΤΗΣ ΜΑΛΤΑΣ»
- ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ΣΤΑ ΠΑΡΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
- ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ «ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟΥ» ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ»
- Θέατρο, χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων και ευρύτερο Άλσος, είναι οι ΤΡΕΙΣ ΒΑΣΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ έργα πνοής, που περιλαμβάνει το Τεχνικό Πρόγραμμα για το Περιστέρι του μέλλοντος. Έγκυρη αναφορά από τον αντ/ρχο Οικιστικής Ανάπτυξης κ. Παναγιώτη Λύκο
















