|
ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Η Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
Πανηγυρικό εορτασμό στη μνήμη των Τριών Ιεραρχών, προστατών των Γραμμάτων και της Παιδείας διοργάνωσε η Ι. Μητρόπολη Περιστερίου, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης – Γ΄ Αθηνών.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 29.1.2016 στο αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου του Μητροπολιτικού Μεγάρου.
Ύμνους απέδωσε κατά την έναρξη η χορωδία της Ι. Μητροπόλεως, υπό τη διεύθυνση του πρωτοψάλτου κ. Κων. Βλάχου.
Μετά το χαιρετισμό του σεβ. Μητροπολίτου Περιστερίου κ.κ. Χρυσοστόμου, μίλησε ο καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Πανεπ. Αθηνών κ. Ιωάν. Παναγιωτόπουλος με θέμα: «Οι Τρεις Ιεράρχες και η ελληνική Παιδεία».
Παραβρέθηκαν πολλοί εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής, φορέων, πολίτες και μαθητές Δημοτικών Σχολείων και Λυκείων του Δήμου μας.













